Nr 202 (2014)

Eetcultuur

Nr 202 (2014): Eetcultuur

Artikelen
PDF
Colofon
Redactie Groniek
PDF
Inhoudsopgave
Redactie Groniek
PDF
Voorwoord
Redactie Groniek
PDF
De dagelijkse maaltijd van de middeleeuwen en vroegmoderne tijd
Merit Hondelink
PDF
Hoe hoorde het aan tafel?
Kyle Oosterling
PDF
Culinaire beeldvorming in negentiende-eeuwse Nederlandse kookboeken
Nathalie Parys
PDF
Is it like home?
Maureen C. Duru
PDF
Fed by the Other. City Food and Somatic Difference
Krishnendu Ray
PDF
Schoenmaker, neem alsjeblieft eens een kijkje in andermans leest (Historisch Erfgoed)
Tim Span
PDF
Over digitalisering en het geesteswetenschappelijk onderzoek (Discordia)
José van Dijck
PDF
Bitter-Sweet Yugonostalgia (Historisch Erfgoed)
David Deijmann
PDF
Boekbesprekingen
Redactie Groniek
PDF
Personalia
Redactie Groniek
PDF
Voorblad
Redactie Groniek
PDF
Inhoudsopgave
Redactie Groniek