Tijdschrift voor Genderstudies

Het Tijdschrift voor Genderstudies is het forum voor de wetenschappelijke problematisering van sekse in relatie tot andere vormen van discriminatie en uitsluiting zoals etniciteit, seksualiteit, klasse of leeftijd. Het tijdschrift publiceert artikelen over gendervraagstukken vanuit alle relevante disciplines die een wetenschappelijke bijdrage leveren aan debatten over gender en intersectionaliteit in Nederland en Vlaanderen. Het tijdschrift is een interdisciplinair medium op het kruispunt van maatschappij-, cultuur-, geestes-, gezondheids- en natuurwetenschappen. Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar en biedt wetenschappelijke artikelen en daarnaast ook interviews, boekrecensies, discussiedossiers en opiniërende artikelen in het Nederlands en Engels.


divider

Over

Beste bezoeker,

Het Tijdschrift voor Genderstudies heeft een nieuwe website, op een nieuw adres: www.tijdschriftvoorgenderstudies.nl. Daar vindt u alle nummers vanaf 2013, en actuele informatie omtrent abonnementen.

U bevindt zich nu op de website van de Stichting Tijdschrift voor Vrouwenstudies. U vindt hier ons archief, alle informatie over onze fondsenwerving en de contactadressen.

Het archief omvat de openbaar toegankelijke jaargangen van het Tijdschrift voor Genderstudies en van het Tijdschrift voor Vrouwenstudies (1981-2012). De twee meest recente jaargangen zijn slechts toegankelijk voor abonnees en staan op de website van uitgever AUP.

Zie daarvoor TijdschriftvoorGenderstudies.nl

De nieuwe  website TijdschriftvoorGenderstudies.nl heeft een nieuw uiterlijk en is veel klantvriendelijker dan de oude website. Dit vergroot de zichtbaarheid van het tijdschrift aanzienlijk. Voortaan is het bovendien mogelijk om u aan te melden voor RSS Feeds en ‘Issue Alerts’: u krijgt dan automatisch per mail een bericht als er een nieuw nummer is verschenen.

divider

Archief

archiefkast_270

Donaties

donaties_270

Contact

contactinfo_270

divider