Beste bezoeker,

Het Tijdschrift voor Genderstudies heeft een nieuwe website, op een nieuw adres: www.tijdschriftvoorgenderstudies.nl. Daar vindt u alle nummers vanaf 2013, en actuele informatie omtrent abonnementen.

U bevindt zich nu op de website van de Stichting Tijdschrift voor Vrouwenstudies. U vindt hier ons archief, alle informatie over onze fondsenwerving en de contactadressen.

Het archief omvat de openbaar toegankelijke jaargangen van het Tijdschrift voor Genderstudies  van 1998-2012 en van het Tijdschrift voor Vrouwenstudies (1980-1997). De twee meest recente jaargangen zijn slechts toegankelijk voor abonnees en staan op de website van uitgever AUP.

Zie daarvoor TijdschriftvoorGenderstudies.nl

De nieuwe  website TijdschriftvoorGenderstudies.nl heeft een nieuw uiterlijk en is veel klantvriendelijker dan de oude website. Dit vergroot de zichtbaarheid van het tijdschrift aanzienlijk. Voortaan is het bovendien mogelijk om u aan te melden voor RSS Feeds en ‘Issue Alerts’: u krijgt dan automatisch per mail een bericht als er een nieuw nummer is verschenen.

Archief

archiefkast_270

Donaties

donaties_270

Contact

contactinfo_270